PÍLDORAS PARA CRECER

Estas “píldoras” son pequeños audios de Vicenç Alujas de aproximadamente 5 minutos que nos ayudan a resolver situaciones cotidianas, extraídas del programa “Píldoras para Crecer” de Radio Estell.

Meditación Inmediata

Vicenç Alujas a RAC1

 

RÀDIO SANT ANDREU
Viure en Plenitud

 
img_7672Els consells de Vicenç Alujas per Viure en Plenitud:
 
En aquesta entrevista al programa VIA DIRECTA de Ràdio Sant Andreu, Vicenç Alujes fa una recopilació de diferents consells per a viure en plenitud.
El sociòleg, psicòleg i especialista en meditació immediata Vicenç Alujas ha comentat les claus per gaudir d’una vida plena a més d’oferir-nos un repàs dels temes que ha comentat durant la temporada a l’espai ‘Viure en plenitud”.

RÀDIO ESTEL | La Vida Bona

logo_radio_estel

Aquí teniu tots els espais del meu programa de La Vida Bona a Ràdio Estel.

En ells tractem tots els temes del dia a dia…

Espero que us agradin!

logo_serEntrevista a Vicenç Alujes a càrrec de la periodista de la Cadena Ser, Raquel Aturia, directora del programa QUÈ VOLS SER.

En aquesta conversa, entre d’altres coses, es parla del silenci i dels seus beneficis. També hi trobarem diversos comentaris per gaudir d’una major qualitat de vida. Escolta l’entrevista

 

QUÈ ÉS EL MINDFULNESS?

catalunya_radioQuè és el Mindfulness? En parlem amb Vicenç Alujes, professor de meditació immediata. Si vols practicar l’atenció plena mentre menges…

Conceptes bàsics, com practicar-ho… perquè pot anar molt bé.
Si vols escoltar l’entrevista sencera ves al minut 29:30

 

GALERIA

Ràdio Sant Andreu